CONTACT - Vivien de Laak Piano Academie

Vivien de Laak
PIANO ACADEMIE
pianolessen van hobby tot academisch niveau
Ga naar de inhoud
Enjoy Music | Dream Big | Work Hard | Discover Talents

CONTACT ONS
WhatsApp: 06-22188727
De locatie van onze piano studio is in Tricht, West Betuwe, Gelderland.


Hallo, Fijn dat u hier bent!

Contact ons en maak een vrijblijvende afspraak via


De locatie van onze piano studio is in Tricht, West Betuwe, Gelderland.

GOED OM TE WETEN
  1. Lessen: Vivien de Laak Piano Academie, Vivienne Piano Studio, biedt alleen privé lessen.

  2. BTW vrijstelling leeftijdsgrens is 21 jaar. Vanaf 21 jaar is de btw tarief 21%. Alle tarieven die staan op deze website zijn excl. btw.

  3. Facturatie: De lessen worden maandelijks vooraf gefactureerd. U betaalt minimaal 2 of 4 lessen per maand, ook wanneer er bij ziekte/verzuim minder dan 2 of 4 lessen zijn gevolgd.

  4. Inhaalles: De meeste muziekscholen kennen normaliter geen inhaalrecht. Bij Vivien de Laak Piano Academie, Vivienne Piano Studio, mag een leerling maximaal 2 inhaallessen per kwartaal aanvragen.

  5. Gemiste lessen mag u binnen een maand inhalen, indien mogelijk (mits u minimaal 24 uur van te voren heeft afgezegd).

  6. Het afzeggen van een les door de leerling: Als de leerling niet aanwezig kan zijn op een les, dan weten we dat natuurlijk graag tijdig van de ouder of verzorger, uiterlijk 24 uur vóór de lestijd, zodat wij daarmee rekening kunnen houden. Afzeggen gebeurt per e-mail en telefoon dient minimaal 24 uur van tevoren. Als u pas op de dag zelf afzegt, dan beslist óók nog een WhatsApp bericht sturen naar 06-22188727.

  7. Het afzeggen van een les door de pianodocent: Er worden geen kosten van de gemiste lessen in rekening gebracht aan de leerling.

  8. Tijdens de schoolvakanties gaan alle pianolessen door.

  9. De kosten van het piano- en theorie-examen staan op de website van de ABRSM (The Associated Board of The Royal Schools of Music)

  10. Opzeggen: Er is geen opzegtermijn. Lessen zijn gemakkelijk op te zeggen. Opzeggen kan zowel mondeling als schriftelijk, dus tijdens de les, telefonisch of per e-mail. U krijgt altijd een schriftelijke bevestiging van de opzegging via e-mail.

Bel: 06-22188727 Email: info@viviendelaakpiano.nl Website: Vivienne Studio
Terug naar de inhoud